Antena 3 CNN Economic Auto Accident teribil în Mehedinţi. A ucis şi a fugit. Un bărbat de 30 de ani, călcat cu maşina şi lăsat să zacă pe stradă

Accident teribil în Mehedinţi. A ucis şi a fugit. Un bărbat de 30 de ani, călcat cu maşina şi lăsat să zacă pe stradă

Accident teribil în Mehedinţi. A ucis şi a fugit. Un bărbat de 30 de ani, călcat cu maşina şi lăsat să zacă pe stradă
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Dec 2011   •   07:25

Un bărbat de 24 de ani din Mehedinţi a murit azi-noapte după ce a fost lovit de o maşină şi aruncat câţiva metri pe asfalt. Imediat după accident, şoferul a fugit. Şi la Iaşi, un bărbat de 30 de ani murit în urma unui acccident rutier. Acesta băuse şi mergea pe o şosea slab luminată aşa că şoferul l-a observat prea târziu.

Tânărul de 24 de ani a fost lovit în plin de o maşină. Un poliţist aflat în apropiere a încercat să-i acorde primul ajutor bărbatului. Omul şi-a sunat colegii de la Rutieră şi a chemat ambulanţa, însă până la sosirea medicilor, tânărul a murit.

Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul pentru a-l găsi pe şofer. Dacă va fi identificat, acesta riscă să petreacă ani buni la închisoare pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Un alt bărbat, de data aceasta din Iaşi, a murit după ce a fost lovit de o maşină şi aruncat la câţiva metri de şosea.

Bărbatul, care băuse şi încă avea o sticlă cu vin în mână, încerca să traverseze drumul printr-un loc nepermis. Chiar dacă soferul care l-a accidentat, nu băuse, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.





×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close