Antena 3 CNN Economic Auto Acrobaţie cu frâna de mână, la 17 ani. Rezultatul: doi morţi şi un rănit

Acrobaţie cu frâna de mână, la 17 ani. Rezultatul: doi morţi şi un rănit

Acrobaţie cu frâna de mână, la 17 ani. Rezultatul: doi morţi şi un rănit
Sursa foto: accident auto
02 Mar 2009   •   19:41

La 17 ani, când n-ai minte, măcar părinţii ar trebui să ţi-o împrumute. Însă în cazul unor tineri din Bucuresti, singurul lucru împrumutat odraslelor fără discernământ a fost un bolid de 300 de cai putere. Doi au murit, după ce şoferul a tras frâna de mână la viteză mare, să facă o figură acrobatică.


Fuseseră la o petrecere. Cel mai probabil băuţi, 3 dintre tineri s-au suit în jeep şi au plecat. Toţi aveau 17 ani şi niciunul nu avea carnet.


?Din declaraţiile martorului, şoferul a folosit frâna de mână?, a precizat inspectorul Miron Costin, brigada de poliţie rutieră Bucureşti.


A făcut-o ca să-şi impresioneze prietenii. Avea însă viteză foarte mare şi într-o fracţiune de secundă a pierdut controlul. Maşina s-a izbit de un copac, pe care l-a scos pur şi simplu din rădăcini. A intrat, apoi, pe contrasens şi s-a oprit în gardul unei şcoli de şoferi.


În câteva minute, strada era plină de maşini de poliţie şi ambulanţe. Au venit apoi şi rudele şi prietenii celor trei.


Pasagerul din dreapta a fost singurul care a supravieţuit. A avut un noroc fantastic. Şoferul a murit, se pare, pe loc, iar pasagerul din spate, puţin mai târziu. Descarcerarea a fost un coşmar.


Doi dintre ei au fost declaraţi decedaţi la camera de gardă, iar tânărul care a supravieţuit ar putea fi externat peste câteva zile.

Observator

×
Subiecte în articol: jeep morti raniti
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close