Antena 3 CNN Economic Auto Află când va fi inaugurată parcarea de la Universitate

Află când va fi inaugurată parcarea de la Universitate

Află când va fi inaugurată parcarea de la Universitate
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Aug 2012   •   13:10
Parcarea subterană de la Universitate va fi funcţională în cursul lunii septembrie, a declarat primarul general al Capitalei Sorin Oprescu.

"Nu trece prima decadă a lunii septembrie, sau mai bine zis în cursul lunii septembrie va fi gata şi parcarea de la Universitate. Şi am să vă spun şi de ce au fost întârziate lucrările. În zona aceea, fiind destinată adunărilor spontane, după câte aţi văzut şi voi, ba ne-am ocupat de ridicarea materialelor de construcţie, ba le-am adus înapoi, ba ne-am ocupat de montarea panourilor, ba de sudura lor", a spus Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

La începutul lunii iulie, primarul Capitalei spunea că parcarea subterană de la Unversitate, la care lucrările au început în august 2011, ar putea fi funcţională din 20 iulie.

Parcarea va avea trei niveluri şi o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi 21 de locuri speciale pentru motociclete. Aceasta va avea o intrare din strada Academiei, o ieşire lângă Muzeul de Istorie şi încă o intrare "interschimbabilă" în dreptul străzii Toma Caragiu, acolo unde va fi amplasat şi liftul pentru şoferii care parchează.




 

×
Subiecte în articol: Piata Universitatii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close