Antena 3 CNN Economic Auto "Alcoolemia depinde mult şi de organism. E o chestie care merge până la absolut." Beat turtă, a provocat două accidente

"Alcoolemia depinde mult şi de organism. E o chestie care merge până la absolut." Beat turtă, a provocat două accidente

"Alcoolemia depinde mult şi de organism. E o chestie care merge până la absolut." Beat turtă, a provocat două accidente
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Iun 2012   •   07:56

Un taximetrist din Sibiu a semănat panică aseară pe străzile din oraş. După ce s-a îmbătat, s-a urcat la volan şi a început să meargă pe şapte cărări, prin oraş. În câteva minute a lovit patru maşini.  Ar fi lovit mai multe dacă şoferii care i-au ieşit în cale nu l-ar fi oprit. Aceştia l-au dat pe mâinile poliţiştilor care l-au dus la secţie. Acolo taximetristul turmentat s-a ţinut de glume.

Deşi abia se mai ţinea pe picioare taximetristul s-a urcat la volan şi a pornit spre casă. Nu a ajuns prea departe însă. Din cauza alcoolului a lovit două maşini. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, şi-a continuat drumul, iar în următoarea intersecţie a mai lovit două maşini, care staţionau la semafor.

Imediat după la doilea accident, bărbatul a vrut să fugă, însă a fost împiedicat de şoferii maşinilor pe care le-a lovit.

"Alcoolemia multă depinde şi de organism. Dacă nu ai mâncat nimic şi ai lucrat toată ziua..." a încercat să explice bărbatul. Întrebat cum a ajuns în stare de ebrietate, acesta a răspuns: "E ceva la care se poate ajunge întotdeauna. Deci, e o chestie care merge până la absolut."

Bărbatul a fost condus de oamenii legii la secţia de poliţie pentru declaraţii. După ce i-au întocmit un dosar penal poliţiştii l-au lăsat să plece acasă... pe jos.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close