Antena 3 CNN Economic Auto Apple ar putea cumpăra Formula 1

Apple ar putea cumpăra Formula 1

Apple ar putea cumpăra Formula 1
18 Iul 2016   •   17:39

Formula 1 ar putea suferi una dintre cele mai mari schimbări din istoria recentă, scrie carscoops.com. 

Conform bloggerului specializat în Formula 1 Joe Saward, Apple este interesată să cumpere cea mai perstigioasă competiție auto, într-o perioadă în care caută să își întărească prezența în domeniul auto. 

Nu mai este niciun secret faptul că Apple dezvoltă o mașină electrică și, totodată, șeful F1, Bernie Ecclestone, a anunțat că pentru prețul corect e dispus să vândă sportul. Acest preț s-ar situa la 8,5 miliarde de dolari și ar fi lejer în bugetul Apple. Beneficiile? Apple ar deține locul perfect pentru promovarea mașinii electrice, ar construi o relație cu producătorii rivali și ar mări cererea pentru Apple TV. 

Într-o postare pe blogul său, Saward spune că „Apple este pe cale să se lanseze pe piețele auto cu o mașină electrică secretă, deși este greu să ascunzi un asemenea proiect atunci când angajezi peste 1000 de ingineri pentru a lucra la el. Apple Car va apărea undeva în 2020. Astfel avem trei elemente care fac din achiziția Formulei 1 o mutare logică și inspirată pentru Apple. Își permite, poate mări vânzările pentru Apple TV și îi face pe oameni să se gândească la Apple în relația cu mașinile”, a spus Saward. 

×
Subiecte în articol: Apple Bernie Ecclestone
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close