Antena 3 CNN Economic Auto Autobuz versus autoturism. Imagini din timpul accidentului de pe bulevardul Nicolae Grigorescu

Autobuz versus autoturism. Imagini din timpul accidentului de pe bulevardul Nicolae Grigorescu

Autobuz versus autoturism. Imagini din timpul accidentului de pe bulevardul Nicolae Grigorescu
11 Mar 2010   •   18:35

Imagini spectaculoase, surprinse joi de camerele de supraveghere dintr-o intersecţie a Capitalei. Este vorba despre un accident rutier în care a fost implicat un autobuz de pe linia 330, produs pe bulevardul Nicolae Grigorescu din Sectorul 3 al Capitalei. În imagini se poate vedea cum autobuzul, care trece pe culoarea roşie a semaforului, loveşte un autoturism, care circula regulamentar.

Trei persoane au fost rănite uşor în urma accidentului. După ce a lovit maşina, autobuzul a derapat pe zăpadă, a părăsit carosabilul şi a intrat pe trotuar, izbindu-se în final de un copac.

Unul dintre pietonii aflaţi în zona producerii accidentului a fost rănit. Victima, un bărbat de 60 de ani, a fost transportată la spitalul Sfântul Pantelimon de un echipaj SMURD.

Alte două persoane aflate în autobuz au solicitat examinarea de către medici, însă au refuzat să fie transportaţi la spital.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: autobuz autoturism
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close