Antena 3 CNN Economic Auto Autostrada Soarelui a fost deblocată. Două drumuri naţionale, în continuare închise

Autostrada Soarelui a fost deblocată. Două drumuri naţionale, în continuare închise

Autostrada Soarelui a fost deblocată. Două drumuri naţionale, în continuare închise
Sursa foto: masini
10 Feb 2010   •   11:14

Două dintre şosele româneşti rămân impracticabile şi miercuri din cauza condiţiilor meteorologice. Autorităţile nu au reuşit să îndepărteze zăpada în totalitate de pe carosabil ceea ce îngreunează sau face chiar imposibil traficul maşinilor.

Potrivit ultimelor informaţii oferite de Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, autostrada A2 a fost redeschisă începând cu ora 11.00 şi pe sensul către Constanţa. Autorităţile au impus o restricţie de viteză. Limita maximă de viteză este de 60km/h.

Acestea sunt drumurile naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile:
- în judeţul Buzău: DN 22 Râmnicu Sărat ? Băile;

-în judeţul Teleorman: DN65A Turnu Măgurele ? Roşiori de Vede. Pe tronsonul Roşiori de Vede ? Furculeşti ? Piatra sunt zone în care se circulă foarte greu, pe un fir.

De asemenea, pe mai multe drumuri din ţară se circulă în condiţii de ceaţă. Vizibilitatea este redusă pe Autostrada Soarelui şi pe raza judeţului Vâlcea (sub 50 de metri).

Poliţia Română le recomandă conducătorilor să echipeze vehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă, cu lanţuri antiderapante, cauciucuri de iarnă, lopată, nisip, carburant suficient, pături, alimente şi apă.

Şoferii sunt sfătuiţi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze accesând pagina de interneta Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România sau apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă).


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic conditii meteo zapada sosele
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close