Antena 3 CNN Economic Auto Avertismentul CNAIR pentru șoferi: "Evitați deplasările în zonele aflate sub cod roșu de vreme rea!"

Avertismentul CNAIR pentru șoferi: "Evitați deplasările în zonele aflate sub cod roșu de vreme rea!"

Reprezentanții CNAIR le recomandă șoferilor să evite circulația în zonele vizate de codul roșu de vreme vrea pentru a reduce, astfel, riscul de accidente rutiere.

Avertismentul CNAIR pentru șoferi: "Evitați deplasările în zonele aflate sub cod roșu de vreme rea!"
Sursa foto: foto- Pexels
05 Feb 2020   •   19:25

"Facem apel la conducătorii auto să evite deplasările în zonele vizate de codul roșu (județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea și zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Buzău), deoarece vizibilitatea va fi redusă spre zero, vântul va bate la rafală cu 100-120 km/h și se vor înregistra și ninsori.

Atenționăm că în zonele aflate sub cod roșu se poate lua oricând decizia închiderii totale a circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule.

Recomandăm conducătorilor auto ca pe drumurile aflate sub cod portocaliu și roșu, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", au transmis cei de la CNAIR

×
Subiecte în articol: CNAIR şoferi vremea rea
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close