Antena 3 CNN Economic Auto BMW, în topul celor mai importanţi utilizatori de energie alternativă

BMW, în topul celor mai importanţi utilizatori de energie alternativă

BMW, în topul celor mai importanţi utilizatori de energie alternativă
Sursa foto: Foto: BMW
07 Mai 2011   •   14:14

Fabrica BMW din Carolina de Sud a urcat pe locul patru în clasamentul "Top 20 On-site Generation" al celor mai importanţi utilizatori de energie alternativă, ierarhie realizată de Agenţia de Protecţie a Mediului (EPA) din SUA, potrivit Green Report.

În 2010, datorită sistemului BMW de prelucrare a gazelor din deşeuri, compania a produs o energie estimată la aproape 62 milioane kilowatt-oră (kWh). Aceasta reprezintă circa 37% din totalul energiei consumate de companie, cel mai ridicat procentaj dintre corporaţiile aflate în Top 10 Green Power Partners realizat de EPA. De asemenea, acest rezultat subliniază decizia companiei de a înlocui sursele tradiţionale de generare a energiei cu alternative mai ecologice, din surse regenerabile.

"Această reuşită confirmă angajamentul companiei noastre de a proteja mediul şi de a implementa continuu metode de durată pentru captarea energiei regenerabile, inclusiv programul de prelucrare a gazelor din deşeuri", a spus Josef Kerscher, preşedintele BMW Manufacturing.

Citiţi mai multe pe green-report.ro.

×
Subiecte în articol: BMW clasament gaze deseuri
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close