x close

BMW, în topul celor mai importanţi utilizatori de energie alternativă

de Antena3.ro    |    07 Mai 2011   •   14:14
BMW, în topul celor mai importanţi utilizatori de energie alternativă Foto: BMW

Fabrica BMW din Carolina de Sud a urcat pe locul patru în clasamentul "Top 20 On-site Generation" al celor mai importanţi utilizatori de energie alternativă, ierarhie realizată de Agenţia de Protecţie a Mediului (EPA) din SUA, potrivit Green Report.

În 2010, datorită sistemului BMW de prelucrare a gazelor din deşeuri, compania a produs o energie estimată la aproape 62 milioane kilowatt-oră (kWh). Aceasta reprezintă circa 37% din totalul energiei consumate de companie, cel mai ridicat procentaj dintre corporaţiile aflate în Top 10 Green Power Partners realizat de EPA. De asemenea, acest rezultat subliniază decizia companiei de a înlocui sursele tradiţionale de generare a energiei cu alternative mai ecologice, din surse regenerabile.

"Această reuşită confirmă angajamentul companiei noastre de a proteja mediul şi de a implementa continuu metode de durată pentru captarea energiei regenerabile, inclusiv programul de prelucrare a gazelor din deşeuri", a spus Josef Kerscher, preşedintele BMW Manufacturing.

Citiţi mai multe pe green-report.ro.

Parteneri
Parteneri
sati