Antena 3 CNN Economic Auto BMW recunoaşte: Vânzările Mercedes-Benz în America vor fi mai bune în primul trimestru

BMW recunoaşte: Vânzările Mercedes-Benz în America vor fi mai bune în primul trimestru

BMW recunoaşte: Vânzările Mercedes-Benz în America vor fi mai bune în primul trimestru
Sursa foto: Foto: imaginelifestyles.com
21 Aug 2011   •   16:44

Compania germană BMW este pe cale să devină lider pe segmentul automobilelor de lux din Statele Unite în acest an, conform Bloomberg. Însă, BMW a declarat recent că vânzările Mercedes-Benz vor fi mai mari în primele luni ale anului viitor.

“Modelele compact Mercedes C-Klasse vor intra în vânzare spre sfârşitul acestui an şi vor face ca brandul să devină lider în primul trimestru, pe fondul în care BMW încă vinde modele mai vechi din seria 3”, a declarat Jim O'Donnel, şeful operaţiunilor BMW în Statele Unite.

“În primul trimestru, Mercedes va fi numărul 1, întrucât va fi pe o poziţie mai puternică. Pe parcursul anului, ar trebui să fim înaintea Mercedes”, a adăugat O'Donnel.

De asemenea, acesta a apreciat că automobilele din seria 3 car vor intre pe piaţă în luna aprilie vor contribui anul viitor la creşterea vânzărilor BMW cu circa 12-15%.

Astfel, BMW atincipează că în următorii ani, va rămâne lider de piaţă pe segmentul brandurilor de lux. În luna iulie, vânzările BMW în America au urcat cu 13%, devansând cifrele oficiale Mercedes.



×
Subiecte în articol: BMW Mercedes-Benz vanzari America trimestru
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close