Antena 3 CNN Economic Auto Britanicii de la Top Gear, impasibili în faţa cerşetorilor bucureşteni

Britanicii de la Top Gear, impasibili în faţa cerşetorilor bucureşteni

Britanicii de la Top Gear, impasibili în faţa cerşetorilor bucureşteni
23 Sep 2009   •   11:04

Ai o maşină foarte puternică şi vrei să o testezi. Şi vii în România, în traficul din Bucureşti. Nu este un acces subit de nebunie, ci experimentul celor de la Top Gear, care au ales ţara noastră pentru a testa un Ferrari şi un Aston Martin, în valoare de 420.000 euro. Până a ajunge pe Transfăgărăşan, cei doi au făcut o oprire în Capitală, la Casa Poporului, în ale cărei subsoluri au filmat pentru emisiune. Însă, pentru a ajunge acolo, a fost nevoie să petreacă minute bune, blocaţi în trafic.

Şi cum maşinile scumpe atrag privirile, şi nu numai, britanicii au fost rapid abordaţi de cerşetorii români care spală parbrize la semafor. Fără noroc, însă. Şoferii bolizilor au rămas indiferenţi la cererile oamenilor străzii, în ciuda faptului că aceştia şi-au dovedit ?cultura?, folosind şi cuvinte în italiană, pentru a se face mai bine înţeleşi. O fată care spăla parbrizul Aston Martinului, i-a cerut lui Clarkson bani pentru ?mangiare?, în timp ce îşi freca sugestiv burta, potrivit CanCan.

Britanicii au plecat însă, impasibili, mai departe. Ei au dat ocolul Casei Poporului de două ori, după care au intrat la subsol.

Emisiunea Top Gear poate fi urmărită la Antena 3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cersetori top gear Aston Martin
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close