Antena 3 CNN Economic Auto Bucureştenii se întorc de la munte. Trafic aglomerat pe DN1, pe Valea Prahovei şi la intrarea în Capitală

Bucureştenii se întorc de la munte. Trafic aglomerat pe DN1, pe Valea Prahovei şi la intrarea în Capitală

Bucureştenii se întorc de la munte. Trafic aglomerat pe DN1, pe Valea Prahovei şi la intrarea în Capitală
03 Ian 2009   •   19:42

Traficul rutier pe Valea Prahovei este în continuare intens mai ales pe sensul către Bucureşti, potrivit Biroului de Poliţie Rutieră pentru DN 1. Se circulă în coloană, cu viteze cuprinse între 30 şi 70 de kilometri pe oră, pe tronsonul Predeal - Comarnic.
Într-un comunicat al centrului Infotrafic, măsura luată de Poliţia Rutieră, la orele prânzului, de restricţionare a traficului pe DN 1 şi devierea acestuia pe DN 1A Braşov-Cheia-Vălenii de Munte-Ploieşti a fost ridicată la ora 17.00. Deocamdată pe DN 1A nu au apărut probleme deosebite de fluenţă. Se circulă normal pe această arteră.
Traficul rutier este, de asemenea, intens în judeţul Argeş, pe DN 7. Conform IPJ Argeş, pe Dealul Negru se circulă în coloană pe sensul către Piteşti, cu viteza medie de 30-50 de kilometri pe oră.
Circulaţia este intensă şi pe DN 73, drum care uneşte Braşovul de Piteşti şi care a fost ales de foarte mulţi automobilişti ca rută de evitare a aglomeraţiei de pe Valea Prahovei. Traficul este intens mai ales în zona Dâmbovicioara-Rucăr, însă mai pot fi întâlnite şi alte segmente cu circulaţia îngreunată.
Şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti circulaţia este intensă pe sensul către Capitală, însă aici nu au apărut probleme deosebite de fluenţă.
Aglomeraţie se semnalează şi la intrarea în Bucureşti de pe DN 1, mai ales în zona comercială Băneasa, se arată în comunicatul centrului Infotrafic.
Agerpres

×
Subiecte în articol: trafic aglomerat valea prahovei DN1
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close