Antena 3 CNN Economic Auto Bucureşti. Un bărbat, lovit pe trecerea de pietoni, după ce a traversat pe culoarea roşie a semaforului

Bucureşti. Un bărbat, lovit pe trecerea de pietoni, după ce a traversat pe culoarea roşie a semaforului

Bucureşti. Un bărbat, lovit pe trecerea de pietoni, după ce a traversat pe culoarea roşie a semaforului
Sursa foto: semafor
17 Ian 2010   •   20:41

Un pieton a fost lovit în plin de o maşină, sâmbătă seară, în Bucuresti. Barbatul traversa pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea rosie a semaforului. Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viaţă.

Accidentul a avut loc la ieşirea din pasajul Băneasa. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, în stare foarte gravă. Medicii au făcut tot posibilul ca să îl ţină în viaţă.

După 25 de minute, medicii au reuşit să-i stabilizeze starea. Şoferul care l-a lovit spune că pietonul trecea pe culoarea roşie a semaforului.

Varianta şoferului este susţinută şi de poliţişti care au găsit la un metru de bărbatul lovit o cutie de bere.

Pietonul a fost transportat de urgenţă la spital iar starea lui este acum stabilă.

Duminică dimineaţă un alt accident a avut loc pe şoselele din Bucureşti. O cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat s-a răsturnat după ce şoferul a acroşat un refugiu de tramvai.

La faţa locului au sosit imediat două autospeciale cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD. Echipele de intervenţie au blocat imediat traficul ca să înlăture orice risc. Din fericire, cisterna nu a fost fisurată şi nu au fost alte victime.

Observator

×
Subiecte în articol: semafor trecere
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close