Antena 3 CNN Economic Auto Ca după bombardament: Drumul tău e mai rău ca ăsta? Dacă vrei să te credem, filmează şi trimite! (VIDEO)

Ca după bombardament: Drumul tău e mai rău ca ăsta? Dacă vrei să te credem, filmează şi trimite! (VIDEO)

Ca după bombardament: Drumul tău e mai rău ca ăsta? Dacă vrei să te credem, filmează şi trimite! (VIDEO)
Sursa foto: gropi
16 Feb 2010   •   14:28
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Topirea zăpezii a scos la iveală o nouă problemă pentru şoferi: gropile. Pe majoritatea drumurilor din ţară, inclusiv pe cele europene, în urma deszăpezirii au rămas adevărate cratere. Astfel, unul dintre drumurile foarte circulate atât de şoferii români, cât şi de cei străini este aproape impracticabil.

Un utilizator Videonews.ro a trimis imagini cu imensele gropi de pe drumul european E 83. Potrivit acestuia, filmuleţul a fost realizat în porţiunea dintre Râmnicu Vâlcea şi Piteşti.

Şoferii sunt nevoiţi să facă slalom printre gropi. În plus, ei circulă cu viteză redusă de frică să nu-şi strice maşinile. Mulţi dintre şoferi se întreabă de ce mai sunt obligaţi să plătească taxe. ?Pentru ce platim rovinieta, ca să le creştem profitul celor care ne repară maşinile??

Dacă crezi că se poate mai rău de atât şi în România pot exista situaţii şi mai rele decât cele de pe un drum european, dovedeşte acest lucru! Filmează şi trimite imaginile tale pe site-ul Videonews.ro

AŞA ARATĂ DRUMUL EUROPEAN 83


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gropi turisti şoferi
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close