Antena 3 CNN Economic Auto Ca în filmele de comedie. Cum a reuşit o femeie să lovească o maşină de două ori, la un interval de câteva minute

Ca în filmele de comedie. Cum a reuşit o femeie să lovească o maşină de două ori, la un interval de câteva minute

Ca în filmele de comedie. Cum a reuşit o femeie să lovească o maşină de două ori, la un interval de câteva minute
Sursa foto: Foto: buysale.ro
25 Mai 2012   •   07:15

Două accidente, aceiaşi protagonişti. S-a întâmplat la Dej. Şoferul unui autoturism a oprit pentru a se asigura la trecerea de nivel cu calea ferată, dar o şoferiţă grăbită nu a reuşit să oprească la timp şi l-a tamponat uşor în spate.

Bărbatul şi-a continuat drumul încă aproximativ 100 metri pentru a trage pe dreapta şi a vedea cât de grav i-a fost avariat autoturismul. Şoferiţa s-a pus şi ea în mişcare, dar a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi nu a apucat să vadă că şoferul a oprit şi a lovit, din nou, maşina acestuia.

Accidentele au avut loc la ieşirea din Dej, spre Cluj-Napoca.

Cele două femei din autoturismul care a provocat accidentele au fost rănite uşor. La faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD, unul al Ambulanţei şi o autospecială de descarcerare. 

Femeile au ajuns la spital cu răni uşoare, dar în stare de şoc. Cel mai probabil, femeia care se afla la volan va fi trasă la răspundere pentru nepăstrarea distanţei regulamentare faţă de autoturismul din faţa sa.

×
Subiecte în articol: accident rutier cale ferata
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close