Antena 3 CNN Economic Auto Calea Griviţei, închisă din cauza lucrărilor la Podul Basarab. Vezi rutele ocolitoare

Calea Griviţei, închisă din cauza lucrărilor la Podul Basarab. Vezi rutele ocolitoare

Calea Griviţei, închisă din cauza lucrărilor la Podul Basarab. Vezi rutele ocolitoare
Sursa foto: pod
20 Mar 2010   •   10:00

Noi interdicţii de circulaţie în Capital. Circulaţia pe Calea Grivitei a fost restrictionată în această dimineaţă până miercuri, la intersectia cu bulevardul Nicolae Titulescu şi în imediata apropiere. Motivul - lucrările la pasajul Basarab. Iniţial, autorităţile anunţaseră restricţii pe o porţiune mult mai mare.

Ambele sensuri de mers au fost blocate circulaţiei, iar autoturismele au fost redirecţionate pe străduţele adiacente. Restricţia va dura patru zile, timp în care se recomanda ca rute ocolitoare strada Turda, bulevardul Ion Mihalache şi strada Buzeşti.

Angajaţii primăriei spun că restricţiile în trafic, în zona Basarab, nu puteau fi evitate din cauza complexităţii lucrărilor de montare a podului de metal. Riveranii pot circula deviat prin strazile Miron Costin, Alex. I.Cuza, Comana şi Constantin Marinescu .

Restricţia de pe Calea Griviţei a afectat şi traseele mijloacelor de transport în comun care circulă în zonă.

Astfel, liniile 65 şi 97 vor funcţiona pe traseul actual între cartierul Pajura, "Strandul Străuleşti" şi "Stoica Ludescu". Pentru ca troleibuzele să poată întoarce pe Calea Griviţei a fost montată o buclă provizorie.

Linia 86 va folosi traseul actual între "Stadionul Naţional" şi intersecţia Calea Griviţei cu Banu Manta.

Linia 105 va funcţiona pe traseul modificat în ambele sensuri de la intersecţia Aviator Popişteanu cu bulevardul Ion Mihalache pe bd-ul Ion Mihalache, bulevardul Banu Manta Piaţa Gării de Nord, apoi pe traseul actual.

Antena 3


×
Subiecte în articol: restricţii trafic circulatie autoturisme pod
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close