Antena 3 CNN Economic Auto Canada. Carambol provocat de un camion, filmat în timp ce se producea

Canada. Carambol provocat de un camion, filmat în timp ce se producea

Canada. Carambol provocat de un camion, filmat în timp ce se producea
Sursa foto: Foto: Video News
23 Ian 2011   •   17:23

Doi canadieni au supravieţuit miraculos după ce un tir a scăpat de sub control şi a trecut pe contrasens. Şoferul a virat şi a trecut la doar câţiva centimetri de camionul care l-ar fi spulberat. Tot în Canada, ninsorile abundente au dus la moartea unei femei în urma unui carambol în care au fost implicate 40 de maşini.

Accidentul a fost surprins chiar din maşina care era cât pe ce să fie lovită de camionul scăpat de sub control. Canadianul conducea pe o autostradă de lângă oraşul Ontario atunci când a avut loc incidentul. Doar sângele rece a făcut ca el şi prietena lui să mai fie acum în viaţă.

Zăpada abundentă a făcut o victimă şi a rănit alţi câţiva şoferi într-un alt accident de lângă Toronto. O femeie a vrut să iasă din maşină după un accident uşor şi a fost lovită de un alt şofer. Incidentul s-a petrecut după ce un camion s-a răsturnat şi a provocat un carambol de 40 de maşini.

Imediat, în zonă au fost trimise zeci de maşini ale echipelor de salvare. Cu toate acestea, au ajuns foarte târziu din cauza vizibilităţii extrem de reduse. Poliţiştii îi sfătuiesc acum pe şoferi să conducă încet şi cu mare atenţie pentru că ninsorile abundente vor continua şi în zilele următoare.

 

×
Subiecte în articol: Canada autostrada camion carambol
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close