Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia feroviară, blocată timp de şapte ore pe Valea Oltului din cauza unei cisterne răsturnate pe calea ferată

Circulaţia feroviară, blocată timp de şapte ore pe Valea Oltului din cauza unei cisterne răsturnate pe calea ferată

Circulaţia feroviară, blocată timp de şapte ore pe Valea Oltului din cauza unei cisterne răsturnate pe calea ferată
14 Dec 2008   •   10:12

Circulaţie feroviară este blocată pe Valea Oltului, după ce o cisternă s-a răsturnat pe calea ferată. Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă în dreptul localităţii vâlcene Brezoi. Cirsterna, încărcată cu 25 de tone de motorină a derapat pe DN7 şi s-a răsturnat peste calea ferată. Cinci trenuri au rămas blocate în gări şi aşteaptă să se remedieze situaţia. În prezent autorităţile încearcă să golească încărcătura maşinii şi să elibereze calea ferată.
Autorităţile spun că nu există pericol de explozie. ?Nu există scurgeri de carburant din recipient şi se aşteaptă reprezentanţii firmei căreia îi aparţine autovehiculul să vină la faţa locului pentru a se realiza transvazarea celor 25 de tone de motorină. Ulterior se va scoate cisterna de pe terasament cu ajutorul unei macarale de mare tonaj şi se va trece la reparaţia căii ferate. Sunt operaţiuni care vor dură câteva ore cu siguranţă, iar traficul feroviar va fi blocat în această perioadă?, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
Circulaţia feroviară a fost reluată după aproximativ şapte ore de la producerea incidentului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valea Oltului
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close