Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia la metrou, reluată, până la ora 23.00. Greva continuă (VIDEO)

Circulaţia la metrou, reluată, până la ora 23.00. Greva continuă (VIDEO)

Circulaţia la metrou, reluată, până la ora 23.00. Greva continuă (VIDEO)
Sursa foto: trafic
17 Noi 2009   •   15:54
Update: Circulaţia la metrou a fost reluată marţi, la ora 16.00.

Atenţie, NU se închid uşile! La metrou este grevă generală până la ora 16.00. Haosul a pus stăpânire pe Capitală. Se circulă bară la bară pe străzi. Aglomeraţie este şi în staţiile RATB. Numărul autobuzelor, troleibuzelor şi tramvaielor a fost suplimentat marţi cu peste 200.

Încă de la primele ore ale dimineţii aglomeraţia şi-a făcut simţită prezenţa în Bucureşti. Execepţie a făcut centrul Capitalei, unde, până pe la 8.30 s-a circulat destul de lejer. În zonele cu linii paralele cu magistralele de metrou sau din apropierea acestora, însă, traficul a luat amploare. La ora actuală se circulă cu dificultate pe mai multe artere. Zonele unde sunt cele mai mari probleme sunt Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, Piaţa Sudului şi Crângaşi. În zona Piaţa Muncii, tramvaiul 34 este singurul mijloc de transport.



Aproape 700.000 de bucureşteni care circulă zilnic cu metroul sunt nevoiţi să-şi caute alte mijloace de transport. Maşina personală sau taxiul sunt două dintre variantele pentru care pot opta bucureştenii. Companiile de taxi fac cu greu faţă cererilor. Sunt oameni care au făcut rezervari la un taxi încă de luni.

Numărul agenţilor de poliţie rutieră a fost suplimentat la Piaţa Sudului, Piaţa Pieptănari, intersescţia Şoselei Colentina cu Doamna Ghica, intersecţia Bulevardului Cantemir cu Mărăşeşti, a declarat Purtătorul de Cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte a solicitat marţi instasnţei să se pronunţe asupra legalităţii grevei de la metrou. Circulaţia normală a metroului nu va fi reluată până când sindicaliştii nu vor ajunge la o înţelegere cu Ministerul Transporturilor.



Dacă aţi surprins imagini cu aglomeraţia, urcaţi-le pe site-ul VideoNews

Imagini trimise de un cititor:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close