Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia pe Autostrada Soarelui, blocată din cauza unui accident, reluată după 10 ore (VIDEO)

Circulaţia pe Autostrada Soarelui, blocată din cauza unui accident, reluată după 10 ore (VIDEO)

Circulaţia pe Autostrada Soarelui, blocată din cauza unui accident, reluată după 10 ore (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Aug 2010   •   10:14

UPDATE. Circulaţia pe Autostrada Soarelui, blocată, sâmbătă dimineaţă, pe sensul spre Bucureşti, din cauza unui accident rutier care a avut loc la kilometrul 17, a fost reluată după zece ore, informează Centrul Infotrafic.


Circulaţie blocată de peste nouă ore pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Bucureşti. Un tir încărcat cu 20 de tone de ciment s-a răstunat pe carosabil, după o explozie la unul dintre cauciucuri. În cădere tirul a lovit şi remorca unui camion, în care se aflau stupi.

Comisarul Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, a declarat că şoferul tirului a pierdut controlul volanului din cauza unei explozii la un pneu, a acroşat o autoutilitară încărcată cu stupi care mergea în aceeaşi direcţie şi apoi s-a răsturnat pe drum, în zona kilometrului 17.

"Accidentul a avut loc la ora 3.15, când şoferul autovehiculului încărcat cu ciment a acroşat o autoutilitară cu stupi, care circula în aceeaşi direcţie, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut din cauza unei explozii la un pneu", a spus comisarul Paul Ulieru, citat de Mediafax.

Acesta a precizat că tirul urmează să fie ridicat de pe drum cu o macara de mare tonaj, estimând că traficul pe Autostrada Soarelui va mai fi blocat aproximativ o oră.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, însă circulaţia a fost deviată pe DN 3 Fundulea-Bucureşti, traficul pe sensul Bucureşti-Cernavoda desfăşurându-se normal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close