Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia pe DN 7 a fost reluată după două ore. Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident în lanţ

Circulaţia pe DN 7 a fost reluată după două ore. Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident în lanţ

Circulaţia pe DN 7 a fost reluată după două ore. Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident în lanţ
Sursa foto: Foto: dailytelegraph.com.au
12 Ian 2012   •   09:39
UPDATE 11:00. Circulaţia rutieră pe DN 7, în apropierea localităţii Vinţu de Jos din judeţul Alba, blocată, joi dimineaţă, din cauza unui accident în lanţ în care au fost implicate cinci autovehicule, a fost reluată după două ore. Potrivit unui reprezentant al IPJ Alba, persoana rănită în accident este un cetăţean bulgar, care a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean.

DN 7 este blocat între Sebeş şi Orăştie, în apropierea localităţii Vinţu de Jos, din judeţul Alba, după ce cinci autovehicule, între care şi două TIR-uri, s-au ciocnit în lanţ, informează Mediafax. În urma accidentului, o persoană a fost rănită.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat joi că din primele verificări accidentul s-a produs din cauza şoferului unui autoturism care a făcut o depăşire periculoasă, moment în care celelalte patru autovehicule au frânat şi s-au ciocnit în lanţ.
   
Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate două TIR-uri, o autoutilitară, un microbuz de transport marfă şi un autoturism, iar şoferul din microbuzul de marfă a fost rănit, fiind prins între fiarele contorsionate ale maşinii.

Prodan  a afirmat că circulaţia pe DN 7, între Sebeş şi Orăştie, este blocată pe ambele sensuri.

"Până la finalizarea cercetărilor şi până ce autovehiculele implicate în accident vor fi scoase în afara părţii carosabile traficul va fi deviat prin localitatea Vinţu de Jos pe ruta Vinţu de Jos - Alba Iulia şi Vinţu de Jos Sebeş", a mai spus Luminiţa Prodan.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close