Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia rutieră pe DN 57, între Mehedinţi şi Caraş-Severin, oprită în perioada 25-29 mai

Circulaţia rutieră pe DN 57, între Mehedinţi şi Caraş-Severin, oprită în perioada 25-29 mai

Circulaţia rutieră pe DN 57, între Mehedinţi şi Caraş-Severin, oprită în perioada 25-29 mai
Sursa foto: drum
22 Mai 2010   •   14:54

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 57, pe Clisura Dunării, care face legătura între judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin, va fi oprită între 25 şi 29 mai, în această perioadă efectuându-se lucrări de consolidare a drumului, afectat de o alunecare de teren produsă în urmă cu peste două luni, potrivit Mediafax.

Conform IPJ Mehedinţi, circulaţia autoturismelor, dar şi a pietonilor va fi oprită în săptămâna 25-29 mai între localităţile mehedinţene Eşelniţa şi Dubova, la kilometrul 19+300, poliţiştii recomandând o rută ocolitoare care face legătura între localităţile Orşova (jud. Mehedinţi) şi Moldova Nouă (jud. Caraş Severin), cu 80 de kilometri mai lungă.

În intervalul de timp menţionat se vor face lucrări de refacere a terasamentului afectat de o alunecare de teren care s-a produs la începutul lunii martie. Atunci, o porţiune de drum s-a rupt şi s-a prăbuşit în Dunăre.

Şeful Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, căpitanul Liviu Borugă, declara atunci că "drumul s-a rupt pe o porţiune de 15 metri". Borugă a mai explicat că "zidul de rambleu s-a prăbuşit în Dunăre, fapt ce a produs ruperea drumului până la ax", iar circulaţia rutieră s-a desfăşurat în această perioadă pe un singur sens, pe porţiunea afectată.

Poliţiştii mehedinţeni recomandă conducătorilor auto să utilizeze pentru a ajunge în zona Eşelniţa - Dubova ruta ocolitoare: DN 57 Eşelniţa - DN6 intersectia cu DN 57B, Iablaniţa - Orşova - DN 57 Oravita - Moldova Noua - DN 57, Dubova. În ceea ce priveşte ruta ocolitoare între Orşova şi Moldova Nouă aceasta este Orşova- DN6 Dealul Plugovei - DN 57 B - Bozovici - Oraviţa - DN 57 - Moldova Nouă.

Poliţiştii fac apel la şoferi să circule cu viteză redusă si să respecte semnificaţia indicatoarelor.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: circulatie mehedinti pietoni drum şoferi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close