Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţie feroviară blocată în zona Piatra Olt după un accident între un tir şi o maşină

Circulaţie feroviară blocată în zona Piatra Olt după un accident între un tir şi o maşină

Circulaţie feroviară blocată în zona Piatra Olt după un accident între un tir şi o maşină
Sursa foto: Foto: INTACT images
16 Dec 2011   •   11:55

Circulaţia feroviară între staţiile Câineni şi Cornetu, din zona Piatra Olt, este închisă, vineri, din cauza unui accident rutier produs pe şoseaua paralelă cu calea ferată, potrivit unui anunţ făcut de Compania Naţonală de Căi Ferate. În urma accidentului, un tir şi un autoturism au intrat în gabaritul căii ferate.
   
Accidentul s-a produs pe secţia de circulaţie Podu Olt-Piatra Olt. Până la eliberarea liniei de cale ferată, trenurile aflate în graficul de circulaţie vor fi oprite în staţiile adiacente.
   
La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale Regionalei CF Craiova şi ale autorităţilor locale, care vor efectua operaţiuni de ridicare a celor două autovehicule din gabarit, astfel încât traficul feroviar să poată fi reluat în condiţii de siguranţă.
   
Trenul Regio 2068 care circulă în relaţia Sibiu - Rm. Vâlcea, staţionează în Câineni de la ora 9.27; trenul InterRegio 1724 care circulă în relaţia Craiova - Bucureşti, staţionează în Cornetu de la ora 10.25 iar trenul Regio 2061 care circulă în relaţia Piatra Olt - Sibiu, staţionează în Cornetu de la ora 10.54
   
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea traficului în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close