Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţie în condiţii de iarnă pe nouă drumuri naţionale

Circulaţie în condiţii de iarnă pe nouă drumuri naţionale

Circulaţie în condiţii de iarnă pe nouă drumuri naţionale
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Dec 2010   •   09:31

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pe nouă drumuri naţionale. Pe unele porţiuni stratul de zăpadă măsoară şi trei centimetri, relatează Mediafax, care citează Infotrafic.

Drumurile naţionale afectate sunt: DN 13B, Praid - Bucin, judeţul Harghita, DN67C Novaci - Rânca, în judeţul Gorj, DN12C Gheorgheni - Lacu Roşu, în judeţul Harghita, DN12 Tuşnad - Gheorgheni, în judeţul Harghita, DN76 şi 79A, în zona Vârfurile, judeţul Arad, DN68 Caransebeş - Haţeg, DN73C Câmpulung - Curtea de Argeş, în judeţul Argeş, DN75 Albac - Nucet şi DN74 Zlatna - Abrud, în judeţul Alba.

Din cauza faptului că foarte mulţi automobilişti se aprovizionează pentru sărbătorile de iarnă, circulaţia este îngreunată şi la intrările în marile oraşe. Cele mai multe maşini se îndreaptă către Bucureşti.

Probleme din cauza ninsorilor şi a drumarilor

A fost o noapte "albă" în multe judeţe din ţară. A nins fără încetare şi pe multe drumuri n-au mai putut circula nici măcar maşinile echipate cu anvelope de iarnă. De vină pentru acest lucru n-a fost doar vremea, ci şi drumarii.

În judeţul Alba, şoferii au avut de furcă din cauza ninsorii puternice, dar şi din cauză că drumarii n-au ieşit cu utilajele pe şosele.

Nici drumurile din Baia Mare nu au fost curăţate, deşi a nins puternic ore în şir. În acelaşi timp, în judeţul Caraş Severin, şoferii fără maşini pregătite pentru iarnă n-au putut înainta pe drumul dintre Oraviţa şi Reşiţa.

În schimb pe şoselele din Reşiţa s-a circulat fără probleme.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close