Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţie îngreunată, din cauza lucrărilor. Vezi drumurile cu probleme şi rutele ocolitoare

Circulaţie îngreunată, din cauza lucrărilor. Vezi drumurile cu probleme şi rutele ocolitoare

Circulaţie îngreunată, din cauza lucrărilor. Vezi drumurile cu probleme şi rutele ocolitoare
Sursa foto: masini
17 Aug 2009   •   08:48

Lucrările de pe şosele le dau bătăi de cap şoferilor. Traficul a fost restricţionat sau închis pe mai multe drumuri din ţară.

Pe DN17 traficul este închis. Şoferii ce doresc să se deplaseze dinspre Bistriţa spre Cluj-Napoca pot folosi următorul traseu alternativ: DJ 151 - Lechinţa - Sărmaşu şi apoi, DN 16 -Reghin - Apahida.

Şi pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, pe sensul de mers către Braşov, se execută lucrări de asfaltare între pasarela Brazi şi intersecţia cu drumul către Negoieşti. Circulaţia se desfăşoară alternativ, în ambele direcţii, fiind dirijată de piloţi de trafic şi de agenţi de poliţie rutieră.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat şi pe DN7C Piteşti - Curtea de Argeş. În judeţul Prahova, pe DN1 între Nistoreşti şi Comarnic veţi întâlni aceeaşi situaţie. La principalele treceri pentru pietoni şi intersecţii din Comarnic, dar şi din celelalte staţiuni montane de pe Valea Prahovei, sunt agenţi de poliţie rutieră pentru a fluidiza traficul. Pentru evitarea aglomeraţiei, soferii care merg spre Braşov pot circula şi pe DN1A Ploieşti - Cheia ? Săcele.

Observator

×
Subiecte în articol: trafic restrictionat România sosele
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close