Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţie paralizată pe mai multe artere din Capitală. Vezi lista bulevardelor blocate

Circulaţie paralizată pe mai multe artere din Capitală. Vezi lista bulevardelor blocate

Circulaţie paralizată pe mai multe artere din Capitală. Vezi lista bulevardelor blocate
17 Noi 2009   •   09:28

Greva de la metrou a dat peste cap traficul din Capitală. Mijloacele de transport in comun ba chiar şi tramvaiele care au linii speciale nu se mai mişcă din cauza intersecţilor care sunt blocate.

Dar cel mai rău este pentru şoferii care aleg bulevardele şi străzile mai importante din Capitală. Maşinile sunt blocate pe mai multe artere şi străzi ale Bucureştiului.


Cu toate acestea, Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei susţine că "nu sunt străzi blocate în Bucureşti, nici măcar cele adiacente. Se circulă chiar mai bine decât într-o zi obişnuită, pentru că oamenii au înţeles şi şi-au lăsat maşinile acasă?.

Totuşi, ?adresăm rugămintea celor care circulă cu autoturismele personale să lase libere benzile pentru mijloacele de transport în comun, să nu intre peste autobuze sau troleibuze, pentru că pe acele benzi vor circula atât poliţia, cât şi ambulanţele sau pompierii", a declarat pentru Antena3.ro Christian Ciocan.

În lista de mai jos sunt trecute bulevardele şi străzile unde se circulă cu dificultate sau sunt chiar blocate.

Dacă au informaţii despre alte artere sau bulevarde blocate, cititorii Antena3.ro sunt rugaţi să le trimită pe adresa [email protected].



Lista artrerelor şi a zonelor blocate din cauza grevei de la metrou (se actualizează):
Zonele unde sunt cele mai mari probleme sunt Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, Piaţa Sudului şi Crângaşi. În zona Piaţa Muncii, tramvaiul 34 este singurul mijloc de transport.

-Gara de nord,
-Piaţa sudului
-Valea cascadelor
-Şoseaua Oltului
-Piaţa Sudului
-Bulevardul Iuliu Maniu
-Bulevardul Timişoara
-Bulevardul Uverturii
-Răzoare
-Calea 13 Septembrie,
-Calea Rahovei
-Trafic Greu

Directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte a cerut marţi instanţei să se pronunţe asupra legalităţii grevei de la metrou. Circulaţia normală a metroului nu va fi reluată până când sindicaliştii nu vor ajunge la o înţelegere cu Ministerul Transporturilor.

Metroul îşi va relua circulaţia marţi, după ora 16:00.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic metrou
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close