Antena 3 CNN Economic Auto Citroën DS3, desemnat „Maşina TopGear a Anului”

Citroën DS3, desemnat „Maşina TopGear a Anului”

Citroën DS3, desemnat „Maşina TopGear a Anului”
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
07 Dec 2010   •   19:16
Citroën DS3 a primit, din partea celor de la Top Gear premiul „Maşina Anului”. DS3 a învins mărci de prestigiu, printre care Jaguar, Bentley, Honda, Peugeot, Bugatti, Pagani şi Koenigsegg în lupta pentru a deveni „Masina TopGear a Anului”.

„DS3 este o combinaţie excelentă între abilitate, pasiune şi accesibilitate din punctul de vedere al preţului încăt este imposibil să o ignori. Este extrem de greu să-i găseşti ceva de reproşat. Multe maşini se simt de parcă ar fi derivate din altceva. Nu este şi cazul lui DS3, „Maşina TopGear a Anului” . Este o maşina completă şi plin de abilităţi. La naiba, e un triumf!”, au spus cei de la TopGear .




„Ţinând cont de nivelul adversarilor noştri, DS3 a reuşit o performanţă remarcabilă. În chiar primul an de la lansare, modelul DS3 a reuşit să cucerească inima şi mintea atât a publicului, cât şi a presei din lumea întreagă. În acest scurt timp de la lansare DS3 a devenit un „must-have” în clasa mică”, a spus Didier Gerard, directorul Citroën România.




Producătorul a anunţat că va lansa în 2011 şi ediţii speciale ale lui DS3. Printre cele mai aşteptate versiuni se numără DS3 Racing, care va fi disponibilă anul viitor şi în România.

×
Subiecte în articol: top gear
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close