Antena 3 CNN Economic Auto Coloană de maşini de câţiva kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident

Coloană de maşini de câţiva kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident

Coloană de maşini de câţiva kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident
13 Noi 2010   •   17:27

Circulaţia rutieră se desfăşorară cu dificultate, sâmbătă după-amiază, pe Drumul naţional 1, între Bucureşti şi Ploieşti, din cauza unui accident produs la intrarea în localitatea Săftica, accident în care au fost implicate mai multe autoturisme, informează Mediafax.
   
La locul accidentului, care s-a produs la intrarea dinspre Ploieşti în localitatea Săftica, se află mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, ale Ambulanţei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
   
Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini care se întind pe câte patru kilometri, circulaţia fiind îngreunată din cauză că unul dintre autoturismele implicate în accident, un Ford Mondeo, se află perpendicular pe linia dublă care desparte cele două sensuri de mers.
   
Un echipaj al Ambulanţei a preluat deja cel puţin un rănit, care se afla în Ford în momentul producerii accidentului, au declarat martori la acest accident.

×
Subiecte în articol: coloana politisti DN 1 accident Ploiești
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close