Antena 3 CNN Economic Auto Coloane de maşini pe câţiva kilometri, către munte. Traficul este îngreunat pe DN 1

Coloane de maşini pe câţiva kilometri, către munte. Traficul este îngreunat pe DN 1

Coloane de maşini pe câţiva kilometri, către munte. Traficul este îngreunat pe DN 1
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Apr 2012   •   17:17

Circulaţia pe DN 1, între Bucureşti şi Braşov, se desfăşoară îngreunat pe mai multe tronsoane, pe sensul de urcare către munte, informează Mediafax. Sute de turişti se îndreaptă către staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov.
   
Mai multe porţiuni ale DN 1 sunt foarte aglomerate, vineri după-amiază, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov. Astfel, la intrarea în Ploieşti dinspre Bucureşti până în sensul giratoriu din localitatea prahoverană Bărcăneşti s-au format coloane de maşini care se întind pe câţiva kilometri.
   
În acea zonă autovehiculele circulă bară la bară, cu viteză redusă, traficul fiind dirijat în sensul giratoriu de către poliţiştii rutieri.
   
DN 1 este aglomerat, tot pe sensul de urcare către munte, şi începând din oraşul prahovean Comarnic până pe Valea Prahovei, pe acest tronson circulându-se în coloană.
   
Aproximativ 80% din totalul locurilor de cazare omologate în staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia au fost rezervate, peste 15.000 de turişti fiind aşteptaţi de Paşte în cele trei staţiuni.
   
La fel ca în fiecare an, staţiunea cu cel mai ridicat grad de ocupare a locurilor de cazare este Sinaia, unde preţurile pentru cazare au fost şi cele mai mari.
   

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close