Antena 3 CNN Economic Auto Constanţa. A lovit patru autoturisme după ce s-a urcat la volan băut şi drogat (VIDEO)

Constanţa. A lovit patru autoturisme după ce s-a urcat la volan băut şi drogat (VIDEO)

Constanţa. A lovit patru autoturisme după ce s-a urcat la volan băut şi drogat (VIDEO)
03 Mai 2010   •   19:47

Pentru unii, vacanţa de 1 mai s-a terminat la poliţie. Un bărbat a urcat la volan după ce băuse şi se drogase. O combinaţie periculoasă, care nu l-a făcut numai să conducă extrem de prost ci şi să fie agresiv cu poliţiştii şi presa. Bărbatul parcă şi-a ieşit din minţi când a trebuit să dea explicaţii pentru accident. A fost stăpânit cu greu de poliţişti.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care maşina a scăpat de sub control şi a lovit alte patru autoturisme. Un bărbat a fost rănit şi a ajuns la spital. Tot acolo a fost dus şi şoferul recalcitrant. Rezultatele analizelor au explicat nervozitatea bărbatului.

?S-a constatat prezenta in organism a substantelor stupefiante, respectiv marijuana?, a declarat Marius Giţă, purtător de cuvânt la Poliţia Rutieră Constanţa. Omul recunoaşte că a fumat marijuana, dar nu în vacanţa de 1 Mai.

?Acum două săptămâni, la Amsterdam am fumat marijuana. Nu e nimic deplasat! THC-ul in urină dureaza 6 luni de zile?, a declarat Ionică Valentin, autorul accidentului.

Şi ştie ce spune, doar este specialist. ?Am fost angajat de guvernul SUA într-un program anti-droguri. Ştiu tot ce înseamna droguri?, a spus Ionică Valentin.



Mărturia şoferului nu i-a impresionat pe poliţişti. Omul va avea dosar penal pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa stupefiantelor. În plus maşina, i-a fost reţinută de criminalişti, care caută în ea urme de droguri.

Observator

×
Subiecte în articol: sofer baut
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close