Antena 3 CNN Economic Auto Constanţa. Un microbuz cu 13 pasageri a luat foc în trafic

Constanţa. Un microbuz cu 13 pasageri a luat foc în trafic

Constanţa. Un microbuz cu 13 pasageri a luat foc în trafic
Sursa foto: Foto: Videonews
28 Feb 2011   •   17:49

Clipe de coşmar pentru 13 pasageri care se aflau într-un maxi-taxi în Constanţa, după ce acesta a luat foc în trafic. Toţi călătorii au reuşit să coboare. Sub privirile lor, flăcările mistuia autoturismul. Pasagerii aflati intr-un maxi-taxi care facea curse regulate in municipiul Constanta au tras o sperietura zdravana in momentul in care masina in care se aflau a luat foc.

"Ne-am bulucit toti. Eram in spate ascultam muzica. Pana sa coboram ne-am invaluit fumul inauntru. Cand am coborat gata, a aparut flacara la motor”, a declarat unul dintre pasagerii microbuzului.

Daca era sa bubuie cand erau oameni inauntru ce faceam? Pe unde ieseam? Pe unde ieseam?

Toti pasagerii aflati in acel moment in maxi-taxi au reusit sa coboare la timp. Şoferul spune că în momentul în care a simţit fum s-a asigurat că toţi călătorii sunt teferi.

"Cand am ajuns in statie am simtit miros de ars. Initial, m-am uitat in stanga dreapta, am crezut ca e de afara. Dupa ce am trecut intersectia am vazut sub capota ca iese fum. Am tras pe dreapta si am dat calatorii jos".

Dupa mai bine de jumatate de ora, pompierii au stins flacarile, însa masina a fost distrusa in totalitate. Potrivit pompierilor, cauza incendiului ar fi un scurtcircuit. 

 


×
Subiecte în articol: microbuz trafic incendiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close