Antena 3 CNN Economic Auto Craiova. Şoferul care a târât un copil sub maşină a fost arestat (VIDEO)

Craiova. Şoferul care a târât un copil sub maşină a fost arestat (VIDEO)

Craiova. Şoferul care a târât un copil sub maşină a fost arestat (VIDEO)
Sursa foto: trafic
09 Apr 2010   •   09:19

Şoferul care a accidentat două persoane la Craiova a fost arestat preventiv vineri, pentru 29 de zile. După o ceartă în stradă, şoferul a încercat să plece în marşarier şi a lovit două persoane. Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede cum un băiat, în vârsta de 13 ani, este târât sub maşină, aproape 10 metri. Alături de copil se afla şi mama acestuia, care a fost lovită la rândul ei. Copilul a ajuns la spital, iar soferul a fugit.

Pe numele şoferului Adrian Călin, în vârstă de 23 de ani, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, de către magistraţii Judecătoriei Craiova. Tânărul este acuzat de ultraj contra bunurilor moravuri, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi consum de băuturi alcoolice după producerea accidentului.

Incidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 20.00, pe bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova. Totul a început de la o dispută în trafic între doi şoferi. Unul dintre ei s-a enervat că nu i se acordă prioritate, şi a început să-l înjure pe celălalt. Speriat probabil de vecinii care au sărit în ajutor, agresorul a vrut să dea în spate cu maşina, moment în care a acroşat un copil şi pe mama acestuia, care se aflau pe trecerea de pietoni.

Cele două victime au fost duse imediat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Femeia a suferit leziuni mai uşoare, însă băiatul este în stare gravă.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice repede pe şoferul vinovat. Testele au arătat că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Tânărul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close