Antena 3 Economic Auto Cu tramvaiul din Praga, pe stăzile din Bucureşti. Oprescu vrea să cumpere tramvaie Skoda

Cu tramvaiul din Praga, pe stăzile din Bucureşti. Oprescu vrea să cumpere tramvaie Skoda

26 Ian 2009   •   20:51
Cu tramvaiul din Praga, pe stăzile din Bucureşti. Oprescu vrea să cumpere tramvaie Skoda tramvai skoda

Pe străzile Bucureştiului ar putea circula în curînd tramvaie ceheşti. Edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu a plecat la Praga pentru a discuta despre o posibilă colaborare între uzinele Skoda şi Societatea de Tramvaie Bucureşti.
Pînă în prezent, el s-a întîlnit deja cu primarul oraşului Praga cu care a discutat posibilitatea unui proiect comun între cele două societăţi.
Uzinele Skoda au fost reprezentate în Capitală şi în urmă cu un an, atunci cînd a fost organizată licitaţia pentru achiziţionarea a o sută de tramvaie pentru Bucureşti.
? Încercăm, cel puţin, să coagulăm o colaborare cu uzinele Skoda, uzine care au produs tramvaie pentru Cehia şi produc şi acum. Iată că cehii sunt foarte mulţumiţi şi sigur am dori ca această colaborare să se concretizeze într-un număr de tramvaie acceptabil pentru locuitorii Bucureştiului şi cu un confort acceptabil la nivel european.? a declarat Sorin Oprescu.
Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close