Cum a fost pusă Dacia în acelaşi top cu maşina germană BMW. Amândouă sunt considerate valoroase de specialişti

de O.P.    |    06 Dec 2012   •   13:01
Cum a fost pusă Dacia în acelaşi top cu maşina germană BMW. Amândouă sunt considerate valoroase de specialişti

Publicația germană Auto Bild, împreună cu specialiști Schwacke, firma specializata in evaluarea autovehiculelor, au alcatuit un clasament al masinilor care pierd cel mai putin din valoare odata cu trecerea timpului.

Modelele au fost clasificate in functie de pierderea procentuala din valoarea de vanzare fata de costul inițial, după patru ani de funcționare, precum și dupa devalorizarea în valoare absolută - calculata în euro. Topul realizat contine 11 clase de autovehicule .

Este de remarcat faptul că marcile producatorilor germani se afla pe primele locuri (11 din 22). Dupa producatorii germani, modele care au intrunit cele mai bune aprecieri privind devalorizarea in timp a masinilor sunt modele fabricate de Dacia. In total cinci modele, printre care Sandero, Logan, Lodgy dCi 110 Prestige, Lodgy dCi 90 Ambiance si Dacia Duster sunt pe lista masinilor care reusesc sa-si mentina pretul in timp.

Lista cu cele mai bune masini contine doar un singur model japonez - Lexus GS 450h, in timp ce modelele coreene au doi câștigători - Kia Picanto și Hyundai ix55

Vezi topul, şi pe ce poziţie se află Dacia, accesând site-ul www.incomemagazine.ro
Parteneri
x close