Antena 3 CNN Economic Auto Dacia prinde viteză. Modelele mărcii, apreciate în Marea Britanie

Dacia prinde viteză. Modelele mărcii, apreciate în Marea Britanie

Dacia prinde viteză. Modelele mărcii, apreciate în Marea Britanie
de M.C.    |    04 Oct 2013   •   12:21
Dacia, prea bună ca să fie adevărată. Aceasta este prima reacție a occidentalilor care vor să-și cumpere o mașină nouă. În primul rând, de vină este prețul, care la modelele Dacia este cu aproximativ 50% mai mic decât cel al concurenței.

În mod normal, oricine s-ar gândi că există multiple neajunsuri, la prețul oferit. Specialiștii însă au altă părere. Testele ultimelor modele din gama Dacia au atras aprecieri favorabile din partea criticilor, care au lăudat evoluția mărcii. Spre exemplu, versiunea de top a Loganului MCV este lăudată pentru motorul modern, un diesel de 1.5 litri, spațiul generos al portbagajului, chiar și ținuta de drum. Desigur, nu au dispărut materialele ieftine folosite la interior, iar dotările sunt și ele destul de puține. Însă, dacă știi ce cumperi, este o mașină excelentă, au spus specialiștii britanici.

Dacia este privită ca o ”mașină adevărată”, având unica menire să te transporte din punctul A în punctul B. Nu oferă nimic amatorilor de fițe, nu atrage atenția, însă își face treaba. Atât de bine, încât chiar reprezentanții mărcii spun că unicul lor competitor sunt mașinile second-hand.

Vânzările mărcii sunt în creștere în Marea Britanie, acolo unde au fost vândute peste 11.500 de unități, de la începutul anului, scrie NewCarNet. Potrivit informațiilor prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt, Dacia este marca europeană cu cea mai mare creștere, în condițiile în care piața auto încă este în recesiune.


×
Subiecte în articol: vanzari Dacia
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close