Antena 3 CNN Economic Auto Deva. Urmărire ca în filme a unui şofer care a refuzat să prezinte actele poliţiştilor

Deva. Urmărire ca în filme a unui şofer care a refuzat să prezinte actele poliţiştilor

Deva. Urmărire ca în filme a unui şofer care a refuzat să prezinte actele poliţiştilor
31 Ian 2011   •   23:40

Un control de rutină al poliţei din Deva s-a transformat într-o scenă ruptă din filmele americane. Agenţii poliţiei rutiere au fost nevoiti să pornească în urmărirea unui autoturism, după ce şoferul maşinii a demarat în trombă atunci când poliţiştii i-au cerut să prezinte documentele.

Acţiunea s-a desfăşurat noaptea trecută în jurul ore 1. Un echipaj al poliţiei rutiere a oprit un autoturism pentru un control de rutină. La volanul maşinii se afla un tânăr care, iniţial, părea că vrea să coopereze cu agenţii de la Circulaţie. Numai că în momentul în care oamenii legii i-au cerut documentele pentru control, şoferul a demarat în viteză, încercând să scape de poliţişti. A urmat o cursă nebună pe străzile Devei.

Un echipaj al poliţiei rutiere îşi facea rondul de noapte cînd la un moment dat, agenţii au oprit un autoturism pentru un control de rutină. Şoferul părea să colaboreze cu oamenii legii. Numai că aparenţele înşeală.

În încercarea lui de a scăpa de poliţişti, aproape că l-a luat şi pe unul dintre agenţi cu el. A început o urmărire ca-n filme. Adrenalina şi neatenţia nu fac, însă, o combinaţie reuşită. În fuga lui şoferul a intrat într-o maşină parcată.

Politistul l-a somat verbal sa se opreasca  si acesta si-a continuat fuga chiar şi după ce poliţistul a tras un foc de avertizare în plan vertical. Echipajul de poliţie l-a ajuns din urmă pe bărbat, numai că acesta nu avea de gând să se lase prins.

În cele din urmă, poliţiştii l-au pierdut pe bărbat. Numai că problemele pe care el le-a mai avut cu legea l-au ajuns din urmă. Omul avea antecedente pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Bărbatul se află acum în arest. Va fi cercetat pentru conducere fără permis şi conducerea unui autoturism neînmatriculat.


×
Subiecte în articol: deva urmarire sofer acte
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close