Antena 3 CNN Economic Auto Două accidente grave s-au produs duminică dimineaţă din cauza poleiului

Două accidente grave s-au produs duminică dimineaţă din cauza poleiului

Două accidente grave s-au produs duminică dimineaţă din cauza poleiului
Sursa foto: Accident
01 Feb 2009   •   13:30

Poleiul a stat la baza a două accidente grave produse duminică dimineaţă în judeţul Argeş. O tânără de 27 de ani din Piteşti se zbate între viaţă şi moarte, după ce autoturismul în care se afla a fost izbit violent de o altă maşină care circula pe un drum cu prioritate. În schimb în Curtea de Argeş, călătoria a cinci tineri din Piteşti s-a întrerupt brusc, după ce maşina lor a derapat şi a căzut într-o râpă.
Primul accident s-a produs în jurul orei 02.00 dimineaţa, pe cea mai circulată arteră din Piteşti. Cinci tineri au plecat de la discotecă şi se îndreptau spre casă, însă la o intersecţie şoferul nu a acordat prioritate şi a fost acroşat de un taximetrist. În urma impactului o tânără şi prietenul ei, care erau pe bancheta din spate au fost proiectaţi prin geamul maşinii.
Un alt accident s-a produs la intrarea în Curtea de Argeş. Din cauza poleiului, un şofer a pierdut controlul volanului, a derapat şi a căzut într-o râpă adâncă de câţiva metri. În maşină mai erau şi patru persoane. Una dintre ele a fost transportată cu răni uşoare la spitalul din Curtea de Argeş.
Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close