Antena 3 CNN Economic Auto Două persoane grav rănite şi patru maşini avariate, într-un accident produs la Vaslui

Două persoane grav rănite şi patru maşini avariate, într-un accident produs la Vaslui

Două persoane grav rănite şi patru maşini avariate, într-un accident produs la Vaslui
Sursa foto: Foto: thelunatick.com
de M.Z.    |    04 Ian 2012   •   09:27

Un moment de neatenţie a provocat un grav accident de circulaţie în Vaslui. Un şofer care a virat cu maşina fără să semnalizeze s-a izbit frontal de un alt autoturism. Echipele de descarcerare abia au reuşit să scoată dintre fiarele autovehiculului două victime care sunt acum în stare gravă la spital.

Şoferul care venea dinspre Iaşi a vrut să intre în parcarea unui hypermarket aflat în apropiere, însă nu a mai semnalizat şi s-a izbit frontal de o altă maşină care circula din sens opus. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismele au ricoşat în alte două maşini parcate.

Conducătorul auto care a provocat accidentul spune că nu este vinovat, însă poliţiştii au altă opinie.

"Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Mitsubishi care la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi înmatriculat în Spania şi care circula regulamentar din sens opus", a declarat Iulian Munteanu, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Vaslui.

Cei doi pasageri din autoturismul care nu a semnalizat au fost accidentaţi destul de grav şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-i scoate din maşină. Din fericire, viaţa nu le-a fost pusă în pericol.

 


×
Subiecte în articol: Iași raniti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close