Antena 3 CNN Economic Auto Fostul prefect de Bistriţa-Năsăud, implicat într-un accident soldat cu rănirea unei femei

Fostul prefect de Bistriţa-Năsăud, implicat într-un accident soldat cu rănirea unei femei

Fostul prefect de Bistriţa-Năsăud, implicat într-un accident soldat cu rănirea unei femei
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Mai 2012   •   16:57

Fostul prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud Cristian Florian a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 17C, în localitatea Cepari, comuna Dumitra, informează Mediafax. În urma accidentului o femeie a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.
   
Primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan (PDL), a declarat, duminică, că fostul prefect a participat la o acţiune electorală a PDL, care a avut loc în comună.
   
"La un moment dat a plecat şi l-am auzit pe deputatul Ioan Oltean că vorbeşte cu el la telefon despre un accident. Mi-a spus că nu e nimic grav, dar s-a dus să vadă şi dânsul despre ce este vorba", a declarat Bălăjan.
   
Dispecerul de serviciu de la Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud a declarat, la rândul său, că fostul prefect se afla la volanul unei maşini Dacia Logan, în care se aflau mai multe persoane.
   
"Pe raza localităţii Cepari, maşina condusă de Cristian Florian s-a ciocnit cu un Volkswagen la volanul căruia era o femeie. Aceasta din urmă a suferit răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru îngrijiri. Fostul prefect şi ceilalţi cu care era în maşină nu au păţit nimic", a declarat sursa citată.
   
Conform sursei citate, Florian a fost testat şi nu consumase alcool.
   
Poliţia Bistriţa-Năsăud a deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului şi care sunt cauzele lui.
   
DN 17C face legătura între Bistriţa şi Năsăud şi este un drum nereabilitat, cu multe curbe. Duminică, în Bistriţa-Năsăud a plouat, iar carosabilul era umed.
 

×
Subiecte în articol: prefect spital poliție
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close