Antena 3 Economic Auto General Motors, despăgubiri de milioane pentru zeci de victime ale accidentelor rutiere

General Motors, despăgubiri de milioane pentru zeci de victime ale accidentelor rutiere

de M.C.    |    16 Sep 2014   •   12:16
General Motors, despăgubiri de milioane pentru zeci de victime ale accidentelor rutiere

Problema contactului defect al automobilelor General Motors ar putea fi mai extinsă decât a admis producătorul auto american.

Avocatul care se ocupă de procesul intentat companiei spune că vor fi cel puţin 19 cazuri în care oameni şi-au pierdut viaţa, pentru care se vor plăti compensaţii. În total sunt sute de plângeri, care vor fi evaluate, iar numărul celor care se constituie parte în procesul intentat producătorului ar putea creşte semnificativ.

Compensaţiile vor fi plătite individual şi vor varia în funcţie de gravitatea consecinţelor. Cei răniţi grav vor primi mai mulţi bani decât cei implicaţi în accidente uşoare, în timp ce în cazul decedaţilor se vor plăti sume de peste 1 milion de dolari.

La începutul acestui an, General Motors a rechemat în service peste 800.000 de automobile, după ce au fost semnalate probleme la contactul care oprea din senin motorul, împiedicând astfel declanşarea airbagurilor, ceea ce a dus la sute de accidente şi mii de victime.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close