Antena 3 CNN Economic Auto General Motors va investi 4 miliarde de euro în Europa până în 2016

General Motors va investi 4 miliarde de euro în Europa până în 2016

General Motors va investi 4 miliarde de euro în Europa până în 2016
de M.T.    |    10 Apr 2013   •   16:56

Constructorul auto nord-american General Motors va investi 4 miliarde euro în Europa, în marca Opel, care va lansa 23 de modele noi şi 13 motorizări noi, potrivit site-ului Opel România, citat de Agerpres.

„Fiind o companie auto de nivel global, General Motors are nevoie de o prezenţă puternică în Europa - în termeni de design şi dezvoltare, precum şi în procesul de producţie şi vânzări. Opel este esenţial pentru succesul nostru şi are sprijinul total al companiei-mamă”, a declarat Dan Akerson, preşedinte director general GM.

Consiliul de Administraţie GM a ales Germania pentru una dintre întâlnirile programate regulat pentru a obţine informaţii direct de la sursă cu privire la progresele înregistrate de strategia pe 10 ani DRIVE!2022 şi provocările pieţei auto europene. Consiliul a folosit ocazia pentru a se întâlni cu economişti, politicieni şi sindicalişti.

„Consiliul de Administraţie se află aici pentru a îşi sublinia solidaritatea şi sprijinul. Opel este parte a GM din 1929 şi este astăzi mai mult decât oricând un element decisiv în forţa putere inovatoare a companiei. Acest parteneriat este mai puternic decât a fost vreodată", a afirmat preşedintele Consiliului de Supraveghere Opel, Steve Girsky.


×
Subiecte în articol: General Motors Opel investitii
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close