Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident în zona Otopeni. O femeie a fost lovită pe o trecere de pietoni desfiinţată (FOTO)

Grav accident în zona Otopeni. O femeie a fost lovită pe o trecere de pietoni desfiinţată (FOTO)

Grav accident în zona Otopeni. O femeie a fost lovită pe o trecere de pietoni desfiinţată (FOTO)
Sursa foto: accident
15 Mar 2010   •   11:16
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în jurul orei 10.00, în zona aeroportului Otopeni. O femeie a fost grav rănită, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni desfiinţată.

La locul accidentului au ajuns deja autorităţile, iar femeia a fost transportată la spital. În accident a fost implicat un autoturism marca Audi la volanul căruia se afla o femeie.

Accidentul a avut loc în dreptul staţiei RATB Podul CFR Otopeni.

Conform lui Daniel Piştea, inspector principal la Brigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti (BPR), victima are 68 de ani şi a traversat pe o trecere de pietoni semnalizată ca fiind desfiinţată, dar cu marcajul pe asfalt.

?Luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, o femeie din Bucureşti a traversat neregulamentar în dreptul staţiei de autobuz ?Pasaj CFR Otopeni? de pe DN 1 şi a fost accidentată grav de o maşină care venea din direcţia Ploieşti, pe banda a doua?, a declarat Daniel Piştea pentru Antena3.ro.













?Potrivit datelor de la locul faptei, şoferiţa are 26 de ani şi este posesoare de permis din anul 2006, iar victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti şi se află în stare foarte gravă. Legat de contextul accidentului, trecerea de pietoni era desfiinţată, pentru că acest lucru îl indica semnalizatorul, dar marcajul de benzi albe era încă pe asfalt şi probabil a indus-o în eroare pe femeie?, a explicat inspectorul.

El a adăugat că, din datele Poliţiei, trecerile de pietoni au fost desfiinţate când au fost construite pasajele şi că de aspectul legat de semnalizare se ocupă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.



Imaginile au fost surprinse de unul dintre martorii evenimentului rutier. Acesta ne-a trimis fotografiile pe adresa redacţiei, dorind să-şi păstreze anonimatul.

Dacă ai fost martorul unui eveniment şi ai surprins momentul în imagini încarcă materialele tale pe site-ul www.videonews.ro.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Otopeni victima pieton
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close