Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident rutier în Mehedinţi: Trei oameni, loviţi de o maşină în staţia de autobuz

Grav accident rutier în Mehedinţi: Trei oameni, loviţi de o maşină în staţia de autobuz

Grav accident rutier în Mehedinţi: Trei oameni, loviţi de o maşină în staţia de autobuz
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Noi 2010   •   08:47

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineaţă în localitatea Halânga, judeţul Mehedinţi. Trei oameni au fost loviţi pe trotuar de un autoturism condus de un tânăr teribilist. Victimele se află în stare gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 07:45. Cele trei persoane se aflau pe trotuar, într-o staţie de autobuz, după ce ieşiseră din schimbul de noapte. Potrivit martorilor, la un moment dat, un autoturism marca BMW, care venea în viteză, a demarat, a intrat pe contrasens şi i-a izbit în plin pe cei trei. Două dintre victime se află în stare critică.

Mai mulţi colegi de-ai victimelor se aflau în apropierea lor la momentul producerii accidentului, însă au reuşit să se ferească la timp.

Un echipaj de poliţie şi patru ambulanţe s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Victimele au fost transportate la spitalul judeţean din Mehedinţi.

Din primele cercetări reiese că principalul vinovat de producerea acestui accident se face tânărul şofer al BMW-ului. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, rezultatele etilotestului nu indică faptul că tânărul ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan.

În urma incidentului, traficul rutier a fost restricţionat pe un singur sens, la intrarea în Drobeta Turnu Severin.

×
Subiecte în articol: accident trecere pietoni mehedinti victime
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close