Antena 3 CNN Economic Auto Gropile din vama Giurgiu, surprize româneşti pentru şoferi (VIDEO)

Gropile din vama Giurgiu, surprize româneşti pentru şoferi (VIDEO)

Gropile din vama Giurgiu, surprize româneşti pentru şoferi (VIDEO)
Sursa foto: Gropi
12 Aug 2009   •   21:36

Capcane la intrarea în ţară reprezintă surpriza pe care le-o rezervă românii străinilor care vin pe la Giurgiu. O cursă ca la off-road printre gropile pe drumul de acces spre vamă. Cine o trece cu maşina ruptă are ca martor camerele video din staţiile de taxare. Puse mai nou ca să nu mai apară scandaluri cu arestări ale încasatorilor din graniţa Giurgiu-Ruse.

La ieşirea din Bulgaria, asfaltul este intact, puţin vălurit din cauza camioanelor. Coborârea de pe podul prieteniei e oarecum lină. Capcanele încep aproape de vamă.

Intrarea în România este "dotată" cu cratere gata să distrugă maşini.

Drumul dintre pod şi vamă pare al nimănui. Compania de Autostrăzi şi Primaria Giurgiu arată cu degetul una spre cealaltă.

Din conflictul instituţiilor se nasc gropile monstruoase. Iar şoferilor, când îşi rup maşinile în ele, puţin le pasă cine are dreptate.

Aproximativ două milioane de lei se strâng lunar din taxa de pod. Încasările au crescut cu jumătate după ce opt casieri au fost reţinuţi sub acuzaţia de luare de mită. Opt camere de monitorizare îi ţin, acum, departe de ispită.

Imaginile din punctul de graniţă Giurgiu vor fi publice şi se vor putea vedea pe site-ul Companiei de Autostrăzi în câteva săptămâni.



Observator


×
Subiecte în articol: gropi vama Giurgiu Bulgaria România
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close