Antena 3 CNN Economic Auto Ialomiţa. Patru persoane au fost rănite după ciocnirea frontală dintre două maşini

Ialomiţa. Patru persoane au fost rănite după ciocnirea frontală dintre două maşini

Ialomiţa. Patru persoane au fost rănite după ciocnirea frontală dintre două maşini
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Oct 2010   •   18:29

Patru persoane, trei femei şi un bărbat, au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 2 A Bucureşti - Urziceni, în apropiere de localitatea Coşereni, după ce maşinile în care acestea se aflau s-au ciocnit frontal, informează Mediafax.
  
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ialomiţa, în accident au fost implicate două autoturisme, iar cauza accidentului o constituie depăşirea neregulamentară.
   
Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că un bărbat aflat la volanul unuia dintre autoturisme, care se deplasa dinspre Urziceni spre Coşereni, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.
   
În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferul vinovat de producerea accidentului, precum şi de alte trei femei aflate în maşina care mergea regulamentar.
   
La faţa locului au ajuns ambulanţe de la staţia din Urziceni, echipajele medicale acordând primele îngrijiri victimelor, care ulterior au fost transportate la spital.
   
Purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, inspector Daniela Salaoru, a declarat că cele trei femei au suferit leziuni mai uşoare, iar bărbatul care a provocat accidentul se află în stare gravă.
  
  Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute din cauza accidentului.
   
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier raniti ambulanta
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close