Antena 3 CNN Economic Auto Identitatea celebrului Stig a fost deconspirată. Realizatorii Top Gear sunt furioşi (Foto)

Identitatea celebrului Stig a fost deconspirată. Realizatorii Top Gear sunt furioşi (Foto)

Identitatea celebrului Stig a fost deconspirată. Realizatorii Top Gear sunt furioşi (Foto)
Sursa foto: Stig
20 Ian 2009   •   16:27

Realizatorii emisiunii Top Gear sunt în fierbere azi, având în vedere că unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale show-ului a fost deconspirat. Păstrată cu stricteţe de BBC, identitatea lui Stig, misteriosul şofer care testează maşini la viteze ameţitoare, a fost deconspirată, anunţă Daily Mail.
Staff-ul corporaţiei este furios, o sursă din interior precizând că relevarea identităţii misteriosului Stig este comparabilă cu dezvăluirea faptului că Moş Crăciun nu există. Precedentul Stig, Perry McCarthy, a fost concediat şi a părăsit emisiunea după ce şi-a făcut publică identitatea, în 2002, printr-o autobiografie.

Fanii Top Gear au bănuit de-a lungul vremii că McCarthy a fost înlocuit de o celebritate, sau chiar de un adevărat şofer de curse, precum Damon Hill, celebrul pilot de Formula Unu. Aceştia ar putea fi un pic dezamăgiţi să afle că actualul Stig este un fost pilot şi cascador din Bristol, în vârstă de 33 de ani, care şi-a dezvăluit accidental identitatea la o galerie de artă din Bristol. Acesta a dorit să i se facă un print în care să fie prezentat ca Stig, print pe care urma să-l folosească pe unul din pereţii casei sale.
Soarta lui Ben Collins, actualul Stig, în cadrul emisiunii, atârnă acum de un fir de păr. BBC a refuzat să comenteze informaţiile făcute publice, ca şi Collins.

Collins conduce o maşină "rezonabilă ca preţ", de 15.000 de lire sterline, este căsătorit şi locuieşte într-o casă care valorează 300.000 de lire sterline. Cariera şi-a început-o în 1994 în Formula First şi Formula Vauxhall Junior, urmând apoi Formula 3. În prezent susţine discursuri motivaţionale percepând un tarif de 1.000 de lire. A fost şi unul dintre cascadorii unuia dintre fileme recente din seria James Bond, Quantum Of Solace.

Top Gear este unul dintre cele mai vizionate programe ale BBC fiind filmate, până acum, mai mult de 100 de episoade.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close