Antena 3 CNN Economic Auto Imagini de la filmările echipei Top Gear, la Parlament (VIDEO)

Imagini de la filmările echipei Top Gear, la Parlament (VIDEO)

Imagini de la filmările echipei Top Gear, la Parlament (VIDEO)
23 Sep 2009   •   21:06

România a fost pusă la test drive de cei mai cunoscuti şoferi din lume. Soferii de la emisiunea Top Gear, la care se uită peste 500 de milioane de oameni din toată lumea, au încercat superbolizii la Parlament, prin tuneluri. Clarkson, Hammond şi May, cei trei băieţi de la Top Gear, au muncit o zi întreagă, iar noi ne-am ales cu o avanpremieră.

Cameramani, sunetişti, regizori. Plus o maşină modificată special pentru a putea filma. Totul este făcut ca la carte. În pauzele dintre filmări, Clarkson şi Hammond vorbesc întruna şi se uită la maşinile lor. La un moment dat, Hammond chiar vede ceva ciudat la un far ar Ferrari-ului. Şi îi arată şi lui Clarkson.

Aşa cum fac mereu, Clarkson şi Hammond râd de May pentru că a ajuns ultimul. Se uită pe un ghid, îl cheamă şi pe Costin Giurgea de la Top Gear România să-i ajute cu explicaţiile.

Îşi iau maşinile, fac o tură prin curte şi vin spre camera noastră. Mai întâi Hammond, apoi Clarkson. Apoi trece May, în Lamborghiniul negru. Se îndreaptă spre garaj. Adică punctul de unde vor porni cursa prin tunelurile subterane. În garaj îi aşteaptă câţiva copii dar şi doi deputaţi înnebuniţi după motoare. E momentul pentru mult zgomot. Se ambalează motoarele. Sunetul motoarelor e amplificat de tuneluri. Cei trei, sunt încântaţi. Nu le-au auzit niciodată aşa.

La cum au gonit cu maşinile prin tunel s-a ridicat tot praful. Clarkson, May şi Hammod vor nici măcar să spele maşinile. Vor să le ducă cu praf cu tot acasă. E un obicei mai vechi: să-şi încheie show-urile cu maşinile nespalate. Dar mai e până atunci.

În tot acest timp, la porţile Parlamentului îi aşteaptau fanii care ştiau de la Observator unde sunt cei trei. După jumătate de zi petrecută în Parlament, băieţii de la Top Gear şi-au luat bolizii şi au plecat. Din Bucureşti. Filmările din România continuă.



Observator

×
Subiecte în articol: top gear palatul parlamentului
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close