Antena 3 CNN Economic Auto În urmă cu o lună ne mândream cu el, acum ne facem griji pentru siguranţa noastră. Pasajul rutier de la Câmpina are probleme mari

În urmă cu o lună ne mândream cu el, acum ne facem griji pentru siguranţa noastră. Pasajul rutier de la Câmpina are probleme mari

În urmă cu o lună ne mândream cu el, acum ne facem griji pentru siguranţa noastră. Pasajul rutier de la Câmpina are probleme mari
Sursa foto: Foto: campinaph.ro
10 Mai 2012   •   07:35

La numai o lună de la inaugurare, pasajul rutier peste DN 1 de la Câmpina are  probleme. În mai multe zone, tencuiala a început să se umfle şi au apărut crăpături destul de mari. Investiţia a costat 6 milioane de euro şi a fost facută cu fonduri europene.

Pasajul a fost inagurat cu mare fast pe 11 aprilie după lucrări care au durat aproape 3 ani. Scopul pasajului era fluidizarea traficului pentru cei care tranzitează municipiul Campina. Numai că, la nici o lună de la inaugurare, au apărut crăpături de câţiva centrimetri.

Reprezentanţii Primăriei Câmpina susţin că toate aceste probleme vor fi remediate în scurt timp de către firma constructoare.

Nu este singura problema însă. Locuitorii din zona pasajului rutier se plâng că nu au trotuare şi că sunt nevoiţi să ocolească dacă vor să intre în oraş.

Pasajul a costat 6 milioane de euro şi a fost construit cu 70% fonduri europene, iar restul  banilor au fost asiguraţi de bugetul local. Lucrarea are o garanţie de 24 de ani.




×
Subiecte în articol: Campina investitie fonduri europene
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close