Antena 3 CNN Economic Auto În Urziceni, gropile din asfalt sunt reale capcane pentru şoferi

În Urziceni, gropile din asfalt sunt reale capcane pentru şoferi

În Urziceni, gropile din asfalt sunt reale capcane pentru şoferi
Sursa foto: Foto: VideoNews
13 Iun 2011   •   23:38
La ce sunt bune drumurile? Aduc taxe şi impozite şi fac vânzare la service-uri auto. O simt pe pielea lor locuitorii orasului Urziceni, un mândru minicipiu al României.

De la un capăt la altul, oraşul e străbătut de şosele, iar şoselele de gropi şi adevărate tranşee. Autorităţile spun că totul se va rezolva în viitorul apropiat. Un răspuns mereu la modă, la noi, în România.

La fel cum văd toţi şoferii care, de voie-de nevoie merg prin Urziceni. Şi am văzut. Am văzut un oraş în care ai nevoie de un tanc în lupta cu gropile şi obstacolele pe care le întâlneşti peste tot: în faţa spitalului, spre gară, pe centură sau prin centru.

La primărie sunt răspunsuri. Răspunsuri, nu soluţii pentru locuitorii care suferă cu maşinile prin craterele municipiului.

În 2006, edilii raportau investiţii în reabilitări de drumuri şi trotuare de aproape jumătate de milion de euro. O scuză valabilă peste tot în România. Dar, în cazul Urziceniului, e şi una particulară.

O scuză. Primăria a investit aproape 25 de milioane de euro pentru construirea unei reţele moderne de epurare a apei. De aceea străzile au ajuns în acest hal.

Lucrări pe care primarul şi-a luat angajamentul că le va începe în câteva zile. Un angajament pe care cu siguranţă, cei 17.000 de cetăţeni îl vor ţine minte. Şi nu vor uita pâna la alegerile de la anul.
 
 

×
Subiecte în articol: Urziceni gropi drumuri şoferi masini
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close