Antena 3 CNN Economic Auto Incendiu în trafic, la Oradea. Un camion-şcoală a luat foc în timpul examenului unei femei

Incendiu în trafic, la Oradea. Un camion-şcoală a luat foc în timpul examenului unei femei

Incendiu în trafic, la Oradea. Un camion-şcoală a luat foc în timpul examenului unei femei
Sursa foto: Foto: lawrenceroadfire.org
20 Aug 2012   •   16:22

Cabina şi motorul unui camion-şcoală au ars, luni după-amiază, la Oradea, în urma unui incendiu izbucnit în timp ce maşina era condusă de o femeie. Ea susţinea examenul pentru obţinerea permisului pentru autocamioane, informează Mediafax. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.
   
Pentru stingerea incendiului izbucnit, luni după-amiază, la un camion-şcoală al unei firme din Marghita, a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" .
   
În momentul izbucnirii incendiului, în cabina camionului se aflau trei persoane - şoferul, poliţistul examinator şi un martor - elev care urma să susţină şi el examen pe acelaşi camion.
   
"Eram în sensul giratoriu dinspre Aradului spre Aeroport. Nu am auzit nimic, eram concentrată la condus. Poliţistul mi-a spus să trag pe dreapta, că avem probleme. Atunci am simţit miros de fum în cabină. M-am speriat foarte tare", a declarat femeia care se afla la volan.
   
Instructorul auto spune că nu ştie din ce cauze a luat foc camionul, pe care în cursul zilei au mai dat examen alţi trei elevi.
   
"Pe acelaşi camion au mai dat examen astăzi ( luni - n.r.) încă trei elevi. Nu a avut nicio problemă. Camionul are inspecţia tehnică la zi. Habar nu am de ce s-a aprins instantaneu", a afirmat Călin Birău.
   
Pompierii au reuşit să stingă flăcările în aproximativ jumătate de oră.
   
Circulaţia rutieră a fost blocată pe unul dintre sensurile de circulaţie, timp de câteva zeci de minute, dar traficul a fost deviat de un echipaj al Poliţiei Locale.
  

×
Subiecte în articol: Oradea incendiu examen
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close